Els productes de la marca ORIGEN provenen dels millors cultius de la nostra terra, molts s'envasen i / o són produïts en centres agrícoles o d'elaboració propers al punt de consum de manera que evitem el llarg transport de les comandes, millorant la seva qualitat i disminuint la contaminació. 

Tant les fruites, verdures i llegums que formen part del producte acabat, o bé el procés d'envasament són de ORlGEN nacional.


 

 

ORIGEN compta amb una varietat de productes capaç de satisfer tots els moments del dia:

- Per a l'esmorzar o berenar: muesly, corn flakes, flocs de civada, xocolates, pa, magdalenes, sucs, melmelades, mel.

- Per al menjar o sopar: llegums secs o cuites, plats preparats envasats en conserva entre els quals destaquem, cigrons amb carn, fabada, llenties amb xoriço o una linea vegetariana composta per bullit de cigrons amb ceitan, bajoques blanques amb verdura, bajoques amb xoriço vegetal.

- Cremes i Brous naturals de llegums, verdura i vedella amb tot el seu sabor natural on només cal escalfar i llest per menjar.

- No pot faltar la pasta, pasta integral, arròs, arròs integral i barreja de *basmati, vermell i salvatge.

- Altres plats preparats que et faran la vida molt mes fàcil com risottos, sopes, fideuas. Plats llests en menys de 20 minuts totalment ecològics, una resposta a la falta de temps per cuinar ràpida i saludable.

 

Consulta el diccionari ORIGEN i trobaràs tot tipus de curiositats sobre aquests aliments i d'altres  que són prescrits per molts especilistes amb medicina.

 

 

ON ELS POTS TROBAR:
 
TORTOSA:
 
Panaderia Cafeteria la Creme
Avgda. Generalitat 84.
666 176 961
Horari de dilluns a dissabte
8:00 a 14:00 i de 18:30 a 21:30 hores
 
Supersà-Market
Avgda. Nova Estació 21 (junt a les naus de pinsos FABRA)
977 500 046
Horari de dilluns a dissabtes:
9:00 a 13:00 i de 17:30 a 20:30 hores
-
 
 
 
 

Nous productes

No new product at this time