Les instal·lacions es troben en l'entrada de Tortosa al costat de *DECATHLON a l'edifici *CAT, en elles donem informació turística i tenim situat el nostre centre logístic, tenda i *cafeteria.

Aquí rebem, emmagatzemem i distribuïm els nostres productes a nivell nacional.
En la nostra tenda trobaras un ampli assortiment de fruita, verdura, carn i pa ecològic, només hauràs de venir i veure en la nostra exposició de productes frescos, fes el teu encàrrec i t'ho servim amb tota la seva frescor natural.

En la nostra cafeteria podràs provar els nostres aliments abans de comprar-los i a més a preu de tenda, per la qual cosa la nostra cafeteria ofereix aliments sans, ecològics i garantits a igualtat de preus que una *cafeteria amb alimentació convencional. No dubtis a Visitar nostres instalacions t'esperem ....

On trobarnos (Mapa del lloc)

Zona de fruita i verdura, tota de producció local, Tortosa, Camarles, Terra Alta  podràs, tocar, remenar i com no provar-les. Al fons veiem l'entrada a la cafeteria. 

Aquesta és la recepció, ara tenim una exposició de Lots de nadal i regals originals per a aquestes dates nadalenques.

La cafeteria on provar tot el que tenim en la tenda, i molt molt aviat podras veure tot el fútbol, la lliga i xampions, no t'ho pots perdre....

En la cafeteria oferim un assortiment ampli de bocates frets i calents, sandwitx, menus diaris i NOVETAT T'HO FEM ARA, productes que fem al moment per tú, aliments amb tot el seu sabor a preus irresistibles ... NO DEIXIS DE VISITAR-NOS I ENPORTA'T LA NOSTRA TARGETA CLIENT, demana-la al personal encarregat de la botiga o cafeteria, descomptes especials perquè puguis seguir menjant de forma sana i saludable .

 La nostra carta especial per que puguis menjar BE BO I SALUDABLE


Nous productes

No new product at this time